SPREKEN

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough - Albert Einstein

De lezingen voor de nieuwe generatie leiders zijn nog in ontwikkeling. Binnenkort volgt er meer nieuws, maar dit geeft je alvast een idee ;)

Moeilijke materie, simpel uitgelegd

Een goed verhaal kan het publiek van begin tot eind boeien. Hoe simpeler en duidelijker, hoe beter iedereen het begrijpt en hoe makkelijker het is om te volgen. Zo blijft de energie in de zaal lekker hoog!

Interactief is leuker

En leerzamer! Nieuwe kennis blijft namelijk beter hangen als je het direct toe kan passen. Kom maar op dus met die vragen en interactieve interventies. Zo ontstaat er een fijne sfeer waar iedereen meedoet. Van interactie wordt ik ontzettend enthousiast. De tijd vliegt en iedereen gaat fris naar huis.

Creatief, en net ff praktisch...

Nieuwe ideeën ontstaan op het snijvlak van verschillende disciplines. Dit is voor mij creativiteit.  In mijn lezingen combineer ik mind, food en body. Ik ga op zoek naar de overlap en maak het praktisch. Perfect aansluitend op jouw behoeften.  Dat maakt ze uniek en innovatief.

 

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

- ABOUT MARISKA -

Als multi-gepassioneerde perfectionist met een achtergrond in water en ontwerpen doe ik graag dingen goed, én net even iets anders.

Ik help jou graag om de aller-aller beste leider te worden én tegelijkertijd de leukste versie van jezelf!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE